Awame

En meget sød arabisk dessert

image

 

 

 

1 tsk gær
1 tsk sukker
2 1/2 kopper lunken vand

3 1/2 kopper mel
1/4 tsk salt

Opløs gær og sukker i det lunkne vand og lad det hvile i 5 min.
Mel og salt blandes og vandet med gær tilsættes. Dejen røres sammen. Den virker lidt flydende.
Lad dejen hvile 45 min

Opvarm olie. Og hav en lille skål med olie på bordet til at dyppe den ske i, som skal forme. 
Tag en håndfuld dej og tryk luften ud af den. Dyp en spiseske i olien i skålen. Pres hånden sammen om dejklumpen så der kommer en lille klump frem mellem pegefinger og tommelfinger og løsn den med skeen,som du har dyppet i olie. Læg den ned i den varme olie. Fortsæt med den næste. Steges til de er gyldne på begge sider.

Dyppes i sukkervand evt tilsat lidt blomstervand

About Aminah

Hjemmegående mor til 6 skønne børn. Bloggen er tiltænkt at være min egen opskriftsamling. Vegetarisk kost

Posted on juli 14, 2013, in Arabisk mad, Søde sager and tagged . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

Skriv en kommentar

Månebarnet

Veganske opskrifter, farverig madglæde & bæredygtig livsstil

~ Økolicious - Det økologiske, bæredygtige liv og sparetips

På denne blog. vil jeg på en nem og håndgribelig måde, give mine bedste generelle tips til at spare penge i hverdagen på en økologisk og bæredygtig måde, men også fortælle og begejstre om de mange bæredygtige, økologiske og miljøvenlige tiltag, og virksomheder der findes i mit nærområde Randers.

Vegetar i Voksealderen

Mit barn kom en dag og sagde; Mor jeg er blevet vegetar

veganissen

- mit veganske køkken

Grøn livsstil og opskrifter med masser af grønt

Opskrifter med fokus på sæsonens grøntsager. Fokus på økologi, sundhed og velvære. 100% plantebaseret.

Kemi fri livsstil

Tanker fra en økologisk livsnyder

Hijab Tales: Unpinned

Stories about and beyond the Hijabi experience...

Mad for Galleriet

Lækre opskrifter tilsat lidt hverdags-bidder

veganskeopskrifter

Just another WordPress.com site